Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan kazanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'ye yatırım yapan, Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecektir" dedi ve sanayicilere de bir müjde verdi.

23 Ekim 2021 Cumartesi 15:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yatırım yapan kazanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haier Beyaz Eşya Fabrikası ve Eskişehir OSB’de Faaliyete Geçen 52 Yeni Fabrikanın Resmî Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPAN KAZANIR"

Türkiye'ye yatırım yapan Türkiye'nin aydınlık geleceğine güvenen herkes kazanmaya devam edecek.

SANAYİCİLERE MÜJDE

Buradan sanayicimize bir müjde vermek istiyorum: Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi'ni bu yıl sonu itibariyle tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz.

"İSTİKRAR VE GÜVEN İKLİMİNİ KİMSE BOZAMAZ"

Bizim siyasetimiz laf siyaseti, istismar siyaseti değil. Eser ve hizmet siyaseti. Pusuya yatarak ülkemizin tökezlemesinden medet umanlara diyorum ki hiç heveslenmeyin, bu ülkedeki istikrar ve güven iklimini bozmaya kimsenin gücü yetmez.

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63