Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in uyuşturucu iddiasına tepki: Önce haddini bileceksin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Akşener'in Türkiye'de uyuşturucunun arttığı iddiasına tepki göstererek, "Önce haddini bileceksin. Mücadelemizi sonuna kadar verdik, vereceğiz" dedi.

06 Ağustos 2022 Cumartesi 19:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'in uyuşturucu iddiasına tepki: Önce haddini bileceksin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Milli İrade Meydanı’nda TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Kocaeli üretimde ve istihdamda destan üstüne destan yazıyor.

"HADDİNİ BİLECEKSİN"

Erdoğan konuşmasından isim vermeden İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Uyuşturucu Türkiye'de çoğaldı" suçlamalarına cevap vererek "Önce haddini bileceksin. Sen önce kendi kadronun içinde ana muhalefetin içinde sulu-kuru uyuşturucu alanları düşün. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur. Mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz." dedi.

6'Lİ MASAYA TEPKİ

(6'lı masa) Her kafadan bir sesin çıktığı bu curcuna masasını, bir değil birkaç aday çıkartabilecek kapasitede görüyorum. Hala kendi aralarında anlaşıp bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63