Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Havlayanları sustur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor. Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Erdoğan, "Sıkıysa çık havlayanları sustur. Bu ülkede dinimize saldıranların hesabını sormayı biliriz" dedi.

08 Ocak 2022 Cumartesi 18:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Havlayanları sustur!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER: HAVLAYANLARI SUSTUR!

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden, diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibiliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal, biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede dine saldıranların hesabını sormayı biliriz. 

HIZLI TREN MÜJDESİ

Konya-Karaman hızlı trenini bir hafta ücretsiz yapalım. İnşallah bu da bu hattın sadakası olur. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63