Cumhuriyet Yazarı Zafer Arapkirli bu defa 'mezarlık bidonları' ile gündem oldu!

64 yaşındaki Cumhuriyet yazarı Zafer Arapkirli'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mezarlık bidonu hizmetini övmesi alay konusu oldu. Sosyal medyada yaptığı manipülasyonlarla bilinen Arapkirli, CHP'li İBB'nin mezarlıklara bıraktığı bidonları büyük bir proje gibi övdü.

27 Eylül 2021 Pazartesi 13:33
Cumhuriyet Yazarı Zafer Arapkirli bu defa 'mezarlık bidonları' ile gündem oldu!

Cumhuriyet yazarı Zafer Arapkirli, daha önce CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun musluk açılışı töreninde olduğu gibi, bu kez bir bidona tav oldu.

KÜÇÜK İŞLER İLE YAPILAMAYAN BÜYÜK PROJELER KAMÜFLE EDİLİYOR

Önemli hizmetlerin askıya alındığı ancak küçük projeleri hayata geçirebilen CHP'li Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediye yönetimi son yaptığıyla yine gündem olmayı başardı.  İmamoğlu'nun bu 'hizmetleri' asıl yapılması gereken fakat yapılmayan hizmetlerin üzerini örtmek için kullanılması dikkat çekerken, yandaş gazeteciler de algı operasyonuna destek oluyor. O gazetecilerden biri de Cumhuriyet yazarı Zafer Arapkirli.

MEZARLIK BİDONUN HİZMETİNİ ÖVDÜ!

CHP'li İBB'nin mezarlıkların sulanması için bıraktığı bidonları öve öve bitiremeyen Arapkirli, sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulundu:

"TEŞEKKÜRLER İBB…

Ya evden götürürüz kabımızı, ya da mezarlar arasında dolaşan “sucu çocuklar” sağlar bu hizmeti. Onlar da bayramlar harici yoktur.

İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı iyi düşünmüş bunu. Basit ama, önemli bir hizmet.

Ölmüşlerinin ruhu şad olsun.
Teşekkürler"

Teknofest'i görmedi, tersten oynatılmış video ile algı operasyonu yaptı

Öte yandan Zafer Arapkirli, siyasetüstü bir etkinlik olan TEKNOFEST'i görmezlikten geldi. Görmezlikten gelmenin yanında bir algı operasyonu yapmayı da ihmal etmedi. 

Arapkirli, TEKNOFEST'te Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın elini havaya kaldıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu görüntüsünün montajlandığı bir video paylaştı. Erdoğan'ın Sancar'ın gerçekte gerçekte kaldırdığı elini, montajlanmış görüntüde tersten oynatıldığı için indirdiği görülürken, Arapkirli başta olmak üzere muhalif isimler ve FETÖ'cüler o anları gerçekmiş gibi paylaştı.

Yalanları ortaya çıkan Arapkirligiller, paylaşımlarını kaldırmak zorunda kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63