Davalık olan yalı boşaltıldı, İmamoğlu'na isyan etti: Sana verdiğimiz oya yazıklar olsun!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile davalık olan Barkan Ailesi'ne ait 150 yıllık 3 katlı yalı boşaltıldı.

17 Eylül 2022 Cumartesi 17:00
Davalık olan yalı boşaltıldı, İmamoğlu'na isyan etti: Sana verdiğimiz oya yazıklar olsun!

Çengelköy'de 150 yıldır Barkan Ailesi'ne ait olan 3 katlı yalı yıllar süren dava sonrası bugün tahliye edildi.



Tahliye için verilen sürenin dolmasıyla birlikte sabah saatlerinde İBB ekibi yalıya geldi. İcra memurları gözetiminde çilingir yardımıyla yalıya giren görevliler, eşyaları kamyon ve minibüse taşıyarak yalıyı tahliye etti. Yaşananlara tepki gösteren yalı sakinleri gözyaşlarını tutamadı.

"SANA VERDİĞİMİZ OYLARA YAZIKLAR OLSUN"

Yaşanan süreçle ilgili konuşan yalının hak sahiplerinden Cenk Barkan, "Gördüğünüz üzere çilingir marifeti ile kapıyı açtılar eşyalarımızı taşıyorlar. Hukuksuz iş elbet adalet yerini bulacak biz davamızda sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz. Anayasa'da mahkememiz var, devam ediyor" dedi.

Barkan, "Ekrem İmamoğlu şunu iyi bilsin, İstanbul'un neredeyse bütün zabıtalarını, bütün polislerini buraya toplamanın anlamı var mı? Biz kimiz? biz terörist değiliz ki. Sanki kentsel dönüşüme direnen mahalleli gibi gelmiş burada yaşayan iki kişi var zaten. Ama bizim bu mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" diye konuştu.

Cenk Barkan, "Hak hukuk adalet diyorsun. Sana verdiğimiz oya yazıklar olsun" sözleriyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63