Dünyaca ünlü yıldız adım adım Galatasaray'a!

Geçtiğimiz günlerde Memphis Depay için girişimlere başlayan Galatasaray heyetine müjdeli haber İtalyan basınından geldi.

16 Ocak 2023 Pazartesi 10:15
Dünyaca ünlü yıldız adım adım Galatasaray'a!

Transfer sezonunun açılması ile birlikte golcü arayışlarına başlayan Galatasaray ilk adımları tecrübeli yıldız Memphis Depay için atmıştı. Okan Buruk'un direktifleriyle ilerleyen Galatasaray heyeti deneyimli oyuncu için ilk görüşmelerini menajeri ile yaptı.

MEMPHİS DEPAY İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME

Sarı-kırmızılılar özellikle hücum hattına yaptıkları Mauro Icardi, Haris Seferovic ve Dries Mertens transferleriyle Avrupa basınının da ilgisini çekmişti. Şimdi de kadrosuna Memphis Depay'ı katmak için girişimlerine başlayan Sarı-kırmızılı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan basınından Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre Memphis Depay, Barcelona'dan ayrılma kararı verdi.

RAKİP ATLETİCO MADRİD'DE ÇEKİLDİ

Oyuncu için sıcak girişimlerde bulunan Atletico Madrid tecrübeli oyuncunun transferinde flaş bir şekilde vazgeçti.

ADIM ADIM GALATASARAY'A

Bunun birlikte transferde vites yükselten Erden Timur ve heyeti önümüzdeki günlerde girişimler için İspanya'ya görüşmeye gidecek. Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer radarında olan Memphis Depay Sarı-kırmızılı ekipte oynamaya sıcak bakıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63