El Salvador Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye ve Erdoğan'a övgü dolu sözler!

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele, "Herkes Türk kültürünü Türk tarihini, Osmanlı İmparatorluğu'nu tanır. Bunun sebebi de Türkiye'nin çok hızlı büyümesi ve büyük bir sistem olması. Bu da sayın Erdoğan sayesinde gerçekleşti." dedi.

20 Ocak 2022 Perşembe 20:30
El Salvador Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye ve Erdoğan'a övgü dolu sözler!

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, Türkiye'ye resmi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak gelen Bukele, Türkiye ve Başkan Erdoğan hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

"20 YIL ÖNCEKİ TÜRKİYE, ŞİMDİKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Bukele, Gerçekten benim için Türkiye'de bulunmak benim için büyük bir mutluluk. Türkiye tarihini insanı takdir ediyoruz. Bir süre boyunca dünyayı fethettiğini de biliyoruz. Ve bu ruh tekrar büyüyor. 20 yıl önceki Türkiye, şimdiki Türkiye değil. Türkiye hızla büyüyor. Ekonomide ihracatta görebilirsiniz.

Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğe ilişkin son dakika açıklama!Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğe ilişkin son dakika açıklama!

"TÜRK ÜRÜNLERİNİ HER YERDE GÖREBİLİRSİNİZ"

Türk ürünlerinin her yere ihraç edildiğini görebilirsiniz. Sayın Cumhurbaşkanı El Salvador'dan bahsetti, bizim ülkemiz küçük ama bir yılda ticaret hacmimiz yüzde 80 arttık. Benim babam birden ikiye geçmekle bir milyondan iki milyona geçmek de aynı şeydi derdi.

"EL SALVADOR'DA HERKES TÜRK TARİHİNİ, TÜRK KÜLTÜRÜNÜ VE OSMANLIYI TANIR"

Biz Türkiye'nin ürünlerini, televizyon ürünlerini, kültürünü ülkemizde görüyoruz. El Salvador'da herkes Türk kültürünü Türk tarihini, Osmanlı İmparatorluğu'nu tanır. Bunun sebebi de Türkiye'nin çok hızlı büyümesi ve büyük bir sistem olması. Bu da sayın Erdoğan sayesinde gerçekleşti. Sizin güçlü ruhlu insanlarınız ama iyi bir de lideriniz var. Bu yüzden de burada olmaktan çok mutluyuz, çok onurluyuz bu şekilde de ağırlanmaktan." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63