Elon Musk'ın paylaşımıyla ilgili çarpıcı yorum: ABD ve Yunanistan'a ihtar...

Elon Musk, sosyal medya hesabından çok konuşulacak 1453 paylaşımı yaptı. Musk'ın paylaşımı gündem olurken, Emekli Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Karakuş, söz konusu paylaşımla ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

18 Haziran 2022 Cumartesi 23:45
Elon Musk'ın paylaşımıyla ilgili çarpıcı yorum: ABD ve Yunanistan'a ihtar...

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın 1453 paylaşımı konuşulmaya devam ediyor.

Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yatağında uyumakta olan bir Bizans askeri "Did I lock the gate (Kapıyı kilitledim mi?)" derken çizilmiş. görselin altında ise "Constantinople 1453" yazısı ile Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettiği yıla atıfta bulunmuştu.

Elon Musk ne demek istedi? 1453 paylaşımı dünyada olay oldu! Elon Musk ne demek istedi? 1453 paylaşımı dünyada olay oldu!


Emekli Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Karakuş, Elon Musk'ın paylaşımıyla ilgili çarpıcı değerlendimelerde bulundu.



KARAKUŞ: HEM ABD HEM YUNANİSTAN'A İHTAR...

Elon Musk'ın Miçotakis ve ABD Başkanı Biden'a bir mesaj verdiğini belirten Karakuş , ''Hem ABD'ye hem de Yunanistan'a bir şekilde ihtarda bulunuyor. 'Kapıyı kilitledim mi?' konusu da ne gibi tedbirler aldın da sen hala Türkiye'ye karşı böbürleniyorsun. Türkiye ile zıtlaşıyorsun manasında diye düşünüyorum. Bu zıtlaşmanın sonucunda kapının kilitli olmadığını bilesin. Pirince giderken bulgurdan olma diye. Aynı olayı söylemek istiyor diye düşünüyorum. Özellikle Miçotakis'e, tabi Biden'a bir şeyler yansıtmak istiyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

'MİÇOTAKİS'İN ALKIŞLANMASINA BAKMAYIN...'

Sözlerinin devamında Karakuş, ''Burada tabi işi tırmandıran Yunanistan ABD'de de rahatsızlık yaratıyor. Öyle alkışlanmasına filan bakmayın. Kongrede alkışlayanlar Yunanistan'ın teslim olması nedeniyle alkışlıyor. Yunanistan şu anda ABD'ye teslim olmuş ülke konumunda. Bunun dışında hareket etmesi ve bağımsız devlet gibi hareket göstermesi söz konusu değil.'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63