Emniyet harekete geçti: Halkı sokağa çağıran hesaplar hakkında yasal işlem!

Son Dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü: Döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaları manipüle ederek, halkı sokağa çağıran 271 hesap ile ilgili çalışma yapılarak tespit edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

24 Kasım 2021 Çarşamba 16:02
Emniyet harekete geçti: Halkı sokağa çağıran hesaplar hakkında yasal işlem!

Son Dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü: Döviz kurlarında gerçekleşen dalgalanmaları manipüle ederek, halkı kin ve düşmanlığa sevk eden, cebir ve şiddet kullanmak için halkı sokağa çağıran içeriklerin yanı sıra manipülatif ve dezenformasyon niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 271 hesap ile ilgili çalışma yapılarak tespit edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

AK Parti'den yeni ekonomi politikası: 5 ay sonra olumlu sonuç verecekAK Parti'den yeni ekonomi politikası: 5 ay sonra olumlu sonuç verecek

Merkez Bankası'ndan son dakika döviz ve dolar açıklamasıMerkez Bankası'ndan son dakika döviz ve dolar açıklaması

KAYNAK: DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63