Erdoğan Cumhur İttifakı adayını resmen açıkladı! Kılıçdaroğlu'na İzmir'den çağrıyı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de Cumhur İttifakı adayı olduğunu kendi ağzından açıklarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Cesaretin varsa açıkla' diyerek adaylık konusunda çağrıda bulundu.

09 Haziran 2022 Perşembe 16:45
Erdoğan Cumhur İttifakı adayını resmen açıkladı! Kılıçdaroğlu'na İzmir'den çağrıyı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de gündeme ilişkin çok önemli açıklamalarda bulunuyor. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

İzmir milli mücadelede düşmanı denize döktüğümüz yerdir. Bu şehir kendisini temsil edenler tarafından maalesef talihsizlikler yaşıyor.

İŞTE SÖYLÜYORUM; CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADAYI TAYYİP ERDOĞAN

Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ha bire seçim tarihi belli olsun diyorsun. Seçim önümüzdeki yıl Haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal.  Cumhur İttifakı'nın adayı belli olsun diyorsun. İşte söylüyorum; Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan.

KILIÇDAROĞLU'NA: YA ADAYLIĞINI AÇIKLA, YA DA ADAYINI AÇIKLA

Az önce Efes 2022 Tatbikatı'nda sayın Bahçeli ile beraberdik. Sayın Bahçeli defalarca ismimi açıkladı. Daha ne arıyorsun? 2023 seçimlerinde aday olmak için de can atıyorsun. Gel kendine ve partine daha fazla eziyet etme Bay Kemal. Cesaretin varsa, yüreğin yetiyorsa bugünden tezi yok ya adaylığını açıkla, ya da adayını açıkla. Siyaset yürek ve samimiyet işidir. Bu soruma cevap vermezsen hem yüreksiz, hem samimiyetsizsin demektir. Ürktüğün, korktuğun bir durum varsa onu da çık açıkça söyle. Diyet borcundan dolayı birileri seni tehdit ediyorsa bu ülkenin polisi, savcısı, hakimi gereğini yapacaktır. Kökeninden dolayı birileri sana aba altından sopa gösteriyorsa onun da çaresi var. AK Parti Türkiyesi herkesin eşit vatandaşlığını garanti altına almış bir ülkedir. Kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyiz. Senin de yanında dimdik dururuz Bay Kemal. 

ÇAĞRIMIZIN TEK GAYESİ ÜLKEMİZİ BU TARTIŞMADAN BİR ÖNCE KURTARMAK

Bizim için seçim meydanında karşımıza kimin çıkacağının ehemmiyeti yok. Biz karşımızdakine değil kendimize güverenerek bu mücadeleye giriyoruz. Çağrımızın tek gayesi ülkemizi bu tartışmadan bir önce kurtarmaktır. Bakalım bu sefer Bay Kemal nereye kaçacak, hangi bahaneye sığınacak.

BAY KEMAL NEREDEYDİ? TURİST GİBİ GELDİ, DOLAŞTI

Biz kimin ne dediğine değil kendi işimize bakacağız. Son 20 yılda İzmir'e toplam 90 milyar tutarında yatırım yapğtık. Bay Kemal'in Büyükşehir Belediyesi acaba ne yaptı İzmir'e? Yağmurlar yağdığında İzmir'i nasıl su basıyor görüyorsunuz. Sağlıkta toplam 122 tesisi şehrimize kazandırdık. 2060 yataklı Bayraklı Şehir Hastanemizi inşallah bu yıl içinde tamamlayıp hizmete sunmayı hedefliyoruz. Bundan tam 2 yıl önce yaşanan depremin ardından İzmir'in sokaklarında enkazdan enkaza koşuyorduk. Bay Kemal neredeydi? Turist gibi geldi, dolaştı. Biz tüm ekibimizle buradaydık. Yılmaz Erbek apartmanındaki yavrularımızı, Rıza Bey apartmanında, Cumhuriyet sitesinde yitip giden canlarımızı biz unutmadık. O gün İzmirlilere söz verdik. Önce çocuklarımızı kurtaracağız, sonra yuvalarını teslim edeceğiz. Depremin üzerinden bir yıl geçmeden 741 bağımsız bölümden oluşan konutları depremzede kardeşlerimize teslim ettik. Bayraklı'da yerinde dönüşümle yaptığımız konut ve işyerlerinin büyük kısmını tamamladık. Rezerv alanındaki 3657 konut inşaatı sürüyor. İnşallah yıl sonuna kadar tüm konutları İzmirli kardeşlerimize teslim etmenin gururunu yaşayacağız. Ama birileri hala kendi hizmet binalarını ne yapacaklarına daha karar veremiyor. İnşallah İzmirli kardeşlerimiz bu farkı görüyor ve herkesin notunu veriyor. Şehrimize 4 Millet Bahçesi yapıyoruz. İstanbul - İzmir otoyolu sayesinde İstanbul'a 3.5 saatte varabilmenizi sağladık. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63