Fatih Altaylı saçmaladı! Skandal sözler: İsraillilere sahip çıkıp Türkiye'yi karaladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunu zoom yaparak çeken ve WhatsApp üzerinden detaylı bilgileri bir "Aile" grubuyla paylaşan İsraillileri savunarak, Türk medyasında çıkan haberlerle kendince dalga geçti.

16 Kasım 2021 Salı 11:59
Fatih Altaylı saçmaladı! Skandal sözler: İsraillilere sahip çıkıp Türkiye'yi karaladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunu çeken İsraillileri savunarak, Türk medyasında çıkan haberlerle kendince dalga geçti.

"Sadece Türkiye'de seyir terası yapıp sonra da orada fotoğraf çekenler gözaltına alınır. Neymiş Türkiye'nin askeri sırları ortaya çıkıyormuş. Vallahi milleti bize ağızlarıyla değil başka taraflarıyla güldüreceksiniz" ifadelerini kullanarak çirkinleşen Altaylı, ortada sadece bir soruşturma varken herhangi bir karar verilmemişken, "Buna komik olmak bile denmez. Buna rezil olmak denir" diyerek alınan tedbiri bile hazmedemedi.

İsrail'de büyük panik var: Putin gibi Erdoğan da bizden imtiyaz kopartacakİsrail'de büyük panik var: Putin gibi Erdoğan da bizden imtiyaz kopartacak

Altaylı'nın köşe yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

"Haberleri saçmalaştırarak hepimizi eğlendiren Zaytung giderek işlevsiz kalıyor.

Zaytung için bile saçmalık denebilecek haberler artık ciddi ciddi haber oluyor.

Son olay İstanbul'daki yeni televizyon kulesinin üzerindeki seyir terasına çıkıp oradan İstanbul fotoğrafları çeken iki turistin gözaltına alınması.

Dünyanın her yerinde böyle seyir terasları zaten fotoğraf çekilsin diye yapılır.

Para verir çıkar, birkaç anı fotoğrafı, yeni modaya göre birkaç selfie çeker paylaşırsınız.

Böylelikle terastan seyredilen yerin de reklamı yapılmış olur.

Turist çeker.

Ancak sadece ve sadece Türkiye'de seyir terası yapıp sonra da orada fotoğraf çekenler gözaltına alınır.

Neymiş Türkiye'nin askeri sırları ortaya çıkıyormuş.

Vallahi milleti bize ağızlarıyla değil başka taraflarıyla güldüreceksiniz.

Tepemizde gezen uydular dağ başında açıkta hacet gideren adamın basur olup olmadığını gösterecek seviyeye ulaşmışken, herhangi bir yolcu uçağından bile daha iyi fotoğraf çekilebilecekken seyir terasından fotoğrafa gözaltı.

Buna komik olmak bile denmez.

Buna rezil olmak denir."

Son dakika: İstanbul'da casusluktan tutuklanan İsraillileri aklamak için harekete geçtilerNevşin Mengü ve İsmail Saymaz, casusluktan tutuklanan İsraillileri aklamak için harekete geçti

İSRAİLLİLER NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunun görsellerini çeken İsrailli Mody ve Natali O. çifti ile yanlarında bulunan İhsan A., 10 Kasım Çarşamba günü gözaltına alındı. 3 şüpheli, "Siyasal ve askeri casusluk" suçundan tutuklandı.

Flaş detay ortaya çıktı: Başkan Erdoğan'ın konutunu gözetlerken yakalanmışlardı!Flaş detay ortaya çıktı: Başkan Erdoğan'ın konutunu gözetlerken yakalanmışlardı!

ERDOĞAN'IN EVİNİ DETAYLICA ÇEKİP BİLGİLERİ WHATSAPP ÜZERİNDEN ATMIŞLAR

Şüphelilerin incelenen dijitallerinde Mody ve Natali O.'nun çektikleri görselleri "Aile" adını verdikleri gruba anlık olarak paylaştıkları ve Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutu arasındaki mesafenin de belirtildiği tespit edildi. Çiftin, kule hakkında teknik bilgileri de not düştüğü belirlendi.

Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını zoom yaparak çeken çiftin, WhatsApp üzerinden karşı tarafa mesaj olarak, "Erdoğan'ın evi, bölgedeki metro bilgisi, kuleden göründüğü kat, çalışan güvenlik sayısı, asansör bilgisi" gibi detayları paylaştıkları belirtildi.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63