Fenerbahçe zirveyi devraldı!

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi.

03 Ekim 2021 Pazar 17:59
Fenerbahçe zirveyi devraldı!

Süper Lig'de 8. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler sahadan 2-1 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmanın 16. dakikasında Mergim Berisha, Fenerbahçe formasıyla ligdeki ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı tam bu skorla bitecek derken bu kez Luiz Gustavo 45+4. dakikada Fenerbahçe'yi 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk ekip Kasımpaşa 53. dakikada Travnik'in golüyle skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın devamında Kasımpaşa beraberlik golü için Fenerbahçe kalesini zorlasa da mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe bu sonuçla 19 puana yükselerek zirveyi yeniden devraldı. Kasımpaşa ise 6 puanda kalarak kötü gidişatını sürdürdü.

Sarı-Lacivertliler gelecek hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kasımpaşa ise evinde Göztepe'yi ağırlayacak.



FENERBAHÇE 2 - 1 KASIMPAŞA

STAT: Ülker

HAKEM: Atilla Karaoğlan

GOLLER: 16' Berisha, 45+4' Gustavo (Fenerbahçe) 53' Travnik (Kasımpaşa)

FENERBAHÇE: Altay, Min-jae Kim, Serdar Aziz, Szalai, Gustavo, Muhammed, Crespo, Ferdi, Rossi, Berisha, Serdar Dursun

KASIMPAŞA: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Donk, Tarkan, Eren, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf Erdoğan, Umut Bozok

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63