Fondaş medyanın terör örgütü PKK ile imtihanı... Referansları AFP ve Reuters oldu

Yakalanan PKK'lı teröristin itirafıyla iyice netleşen İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin şehit olduğu 81 kişinin de yaralandığı saldırı sonrası muhalif medyda AFP ve Reuters'ın "PKK değildi" haberine sarıldı.

14 Kasım 2022 Pazartesi 18:00
Fondaş medyanın terör örgütü PKK ile imtihanı... Referansları AFP ve Reuters oldu

Fondaş medya Fransız haber ajansı AFP ve İngiliz haber ajansı Reuters, "PKK'nin İstiklal Caddesi saldırısıyla bağlantısı olmadığına" dair açıklamasını son dakika olarak geçti.

HALK TV REUTERS'I REFERANS ALDI

CHP'nin fonladığı Halk TV'de Ayşenur Arslan Reuters'ın açıklamalarını referans aldı.

AFP VE REUTERS'IN İPİNE SARILANLAR

Bir çok medya kuruluşunun bu hassas konuda AFP ve Reuters'tan gelen haberleri hiçbir filtreden geçirmeden servis etmeleri terör örgütü PYD/PKK'yı aklamaya çalışan odakların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeye hizmet etmedi.

ELEBAŞI DURAN KALKAN TEHDİT ETMİŞTİ: METROPOLLERDE ÇOK DAHA ETKİLİ BİR SAVAŞ OLACAK

Duran Kalkan, "geçen yıldan ders ve tecrübe çıkararak" çatışmayı "metropollere" yayma tehdidinde bulunmuştu.

Terör örgütünün yayın organına konuşan Kalkan, sözlerinin devamında, "Düşman bizi bazı alanlarda kuşatıp sınırlandırıp böyle mevzi savaşına çekmeye çalışıyor. Biz ise savaşı yayacağız. Bakur'da olacak, Türkiye'de olacak bu savaş, metropollerde çok daha etkili bir savaş durumu gelişecek. Kentlerde gelişecek, ovada gelişecek, dağda gelişecek. Yani buna göre hazırlıklar yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63