FOX TV sunucusu Gülbin Tosun'dan yüreği yanan Mahra Melin Pınar'ın annesine ağır hakaret

Fox Tv'de haber spikeri Gülbin Tosun, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ve tehdit etti.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 09:15
FOX TV sunucusu Gülbin Tosun'dan yüreği yanan Mahra Melin Pınar'ın annesine ağır hakaret

FOX TV haber sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşımıyla büyük tepki çekti. Tosun, sosyal medya üzerinden başıboş köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine "Senin peşinden yarın geliyorum", "Arsız sefil" diye hakaret ederek tehditte bulundu.

Fox Tv Haber spikeri Gülbin Tosun

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Başı boş köpeklerle ilgili sitemini dile getiren acılı anne, Gülbin Tosun'un hakaretlerine maruz kaldı. 9 yaşındaki evladını kaybeden acılı anneye Tosun'un verdiği tepki, sosyal medyada gündem oldu. 

TEPKİLERİN ARDINDNA PAYLAŞIMINI SİLDİ

Gülbin Tosun bu yorumunun ardından, gelen tepkilerden sonra paylaşımını sildi. Ancak böyle bir vicdansızlığa imza atan birinin ana haber sunucusu olması tepkilerin büyümesine neden oldu. 

EKŞİ SÖZLÜKTE BAŞLIK AÇILDI

#GülbinTosunİstifa

Sosyal medya kullanıcıları, Gülbin Tosun ile beraber FOX Tv'ye de tepki gösterdi. Sosyal medya platformu olan Ekşi Sözlük'te başlık açıldı ve sosyal medya kullanıcıları #GülbinTosunİstifa etiketi kullanmaya başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63