Galatasaray'da flaş karar! Torrent'in bileti kesildi

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi alınan sonuçların ardından büyük hayal kırıklığı yaratan İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolları ayırmak için düğmeye bastı.

04 Mayıs 2022 Çarşamba 12:15
Galatasaray'da flaş karar! Torrent'in bileti kesildi

Gakatasaray’da Fatih Terim’in ardından büyük umutlarla takımın başına getirilen ancak alınan başarısız sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaratan Domenec Torrent ile yolları ayırmak için yönetim düğmeye bastı. Sarı kırmızılıların başında çıktığı 17 maçta 8. yenilgisini seyircisi önünde oynanan Sivasspor karşında alan İspanyol teknik adamın maçın ardından yaptığı açıklamalar vedalaşma sürecini hızlandırırken başkan Burak Elmas, Torrent ile bugün ya da yarın bir araya gelecek.

"Devam etmek istiyoruz" dedi ama...

60 yaşındaki teknik adam yine aynı maçın ardından “Ben de ekibim de kesinlikle bu kulüpte olmaktan çok memnunuz. Kontratımız süresince de devam etmek istiyoruz” dese de Elmas, Başakşehir karşılaşması öncesi konuyu çözüme kavuşturmakta kararlı. Bu yaşananların ardından Domenec Torrent’in menajeri Josep Maria Orobitg, yönetimle fesih görüşmesi yapmak için İstanbul’a geldi. Başkan Burak Elmas, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Torrent için Orobitg ile fesih pazarlığı gerçekleştirereken düşük maliyetle sözleşmeyi sonlandırmaya çalışacak.

Son 3 maçta Hakan Balta gelecek

Başkan Burak Elmas, yolları ayırmak için bu hafta içinde Torrent ile masaya oturacak. Elmas, kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İspanyol çalıştırıcı ile bizzat görüşerek, mümkün olan en düşük maliyetle sözleşmeyi feshetmeye çalışacak. Fesih konusunda anlaşma sağlanırsa, sezonun son 3 maçında teknik direktörlük görevini, halen Galatasaray U19 Takımı’nı çalıştıran Hakan Balta yapacak. Sarı kırmızılı ekip ligdeki son 3 karşılaşmasını Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor ile oynayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63