Galatasaray'da teknik direktör adayları belli oldu!

Galatasaray'da yapılan başkanlık seçimi sonrası Dursun Özbek kulübün 39. başkanı oldu. Şimdi gözler teknik direktör konusuna çevrildi.

12 Haziran 2022 Pazar 12:15
Galatasaray'da teknik direktör adayları belli oldu!

Galatasaray'da yapılan başkanlık seçimi sonrası Dursun Özbek kulübün 39. başkanı oldu. Şimdi gözler teknik direktör konusuna çevrildi. Peki, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

İşte Galatasaray'ın muhtemel teknik direktör adayları...

FATİH TERİM

Dursun Özbek'i seçim sonrası mesaj atarak tebrik ettiği bilgisi var. Özbek'in son başkanlık döneminde takımın başında Fatih Terim vardı. Seçim süreci boyunca Özbek Fatih Terim konusuna hiç girmedi ancak deneyimli teknik adamın 5. kez dönme ihtimali bulunduğu belirtiliyor.

Dursun Özbek'e çok yakın kaynaklar ise Fatih Terim'le görüşme yapılmayacağı belirtiliyor. Ancak Fatih Terim'in tekrar dönmek konusunda beklenti içinde olduğu da gelen haberler arasında.

OKAN BURUK

En güçlü adaylardan bir tanesi. Metin Öztürk tarafı ertelenen seçim öncesi kendisiyle görüşmüştü. Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.



Ailevi sebeplerden dolayı yurt dışında bulunduğu, görüşmeye davet edilirse hemen İstanbul'a geleceği de belirtiliyor.

IGOR TUDOR

Igor Tudor da Dursun Özbek dönemi Galatasaray'da görev yapan isimlerden. Tudor son olarak Hellas Verona'dan ayrıldı.

Tudor, Galatasaray'da Fatih Terim'in üst üste kazandığı iki şampiyonluğun kadrosunu kuran isimdi. Tudor, Tuğberk Tanrıvermiş ve Ayhan Akman formülü de gündemde.

MARCELO GALLARDO

River Plate'i çalıştıran Marcelo Gallardo da Galatasaray'ın gündeminde.



Arjantinli başarılı teknik adam Marcelo Gallardo futbolculuk döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

NURİ ŞAHİN

Kariyerine Antalyaspor'da devam etmek istiyor ancak Galatasaray'ın gündeminde.



Galatasaray'ın Nuri Şahin'i istemesi halinde Antalyaspor'un bonservis bedeli talep edebileceği konuşuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63