Galatasaray'dan tarihi fark! Başakşehir bozguna uğradı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda Başakşehir'i 7-0 mağlup etti.

12 Kasım 2022 Cumartesi 22:00
Galatasaray'dan tarihi fark!  Başakşehir bozguna uğradı

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Başakşehir sahasında Galatasaray'ı konuk etti.  Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 7-0 kazandı. 

Kerem hat-trick yaptı

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 14., 59. ve 86. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu, 45. dakikada Icardi penaltıdan, 45+3. dakikada Ndayishimiye kendi kalesine, 65. dakikada Mertens ile 88. dakikada Abdülkerim Bardakcı attı. 

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 27'ye yükseltti. Dünya Kupası arasına ikinci sırada giren Sarı-kırmızılılar, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da ikiye düşürdü. Başakşehir ise 24 puanda kaldı. 

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Başakşehir de deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63