Gerçekle yüzleşti: Türkiye ile ilgili meselelerde bizi kaale almıyorlar

Son dakika haberi: Uluslararası hukuk profesörü ve Miili Eğitim Bakan Yardımcısı Angelos Syrigos, Avrupa Birliği (AB) ve NATO'nun, Türkiye ile ilgili meselelede aldıkları kararda kendilerini kaale almadıklarını söyledi.

26 Kasım 2021 Cuma 05:53
Gerçekle yüzleşti: Türkiye ile ilgili meselelerde bizi kaale almıyorlar

Son dakika haberi: Uluslararası hukuk profesörü ve Miili Eğitim Bakan Yardımcısı Angelos Syrigos, katıldığı bir televizyon kanalında önemli açıklamalarda bulundu.

Son olarak Türkiye ile İspanya arasında imzalanan birtakım anlaşmalara değinen Bakan Yardımcısı, Ankara'nın Almanya gibi diğer Avrupalı ülkelerle de işbirliği içinde olduğunu kaydetti.

İspanya Başbakanı Sanchez'ten Türkiye çıkışı: Sadece komşu değil, AB için müttefik!İspanya Başbakanı Sanchez'ten Türkiye çıkışı: Sadece komşu değil, AB için müttefik!

Erdoğan açıkladı! Türkiye'den İspanya'ya uçak gemisi teklifiErdoğan açıkladı! Türkiye'den İspanya'ya uçak gemisi teklifi

Avrupa ülkesinden Türkiye ile 6 dev anlaşma! Gündemde İHA'lar da olacakİspnya ile Türkiye arasında 6 dev anlaşma! Gündemde İHA'lar da olacak

Yunanistan ve Fransa'dan İspanya'ya Türkiye tepkisi: Silah satmayınYunanistan ve Fransa'dan İspanya'ya Türkiye tepkisi: Silah satmayın

"BİZİ KAALE ALMIYORLAR"

Bu anlaşmaların kendilerinin Türkiye ile ilgili şikayetlerine rağmen yapıldığını belirten Syrigos, "Avrupa Birliği ve NATO, Türkiye ile ilgili aldıkları kararlarında bizi kaale almıyor. Örneğin, Almanya ve İspanya halen Türkiye'ye silah sistemleri satmaya devam ediyor" dedi.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63