Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu'na: Ben bu otobüsten inerim arkadaş!

İBB'de terörle bağlantılı kişilerin çalıştığı belgelendiğinde bile "Pek tabii ki de yanındayız İmamoğlu" paylaşımı yapan Gökhan Özoğuz, gezisinde Nagehan Alçı'yı yanına alan İmamoğlu'na desteğini çekti: Ben bu otobüsten inerim arkadaş!

06 Mayıs 2022 Cuma 16:30
Gökhan Özoğuz'dan İmamoğlu'na: Ben bu otobüsten inerim arkadaş!

Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirdiği Karadeniz turuna HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'yı davet etmesi sebebiyle özellikle CHP yandaşı sanatçılardan tepki alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

"SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR"

Sosyal medya paylaşımında İmamoğlu'yla yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Athena Gökhan şu ifadeleri kullandı:

İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen  ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimiZi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben Bu Otobüsten inerim Arkadaş!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63