HDP'li Gergerlioğlu'nun provokasyon fitili elinde patladı! PKK'lı teröriste kalkan oldu

HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı olduğu belirlenen zanlının gözaltına alınma görüntülerini paylaşarak olayı farklı göstermeye ve algı yapmaya kalktı.

21 Haziran 2022 Salı 10:30
HDP'li Gergerlioğlu'nun provokasyon fitili elinde patladı! PKK'lı teröriste kalkan oldu

Terör örgütüne karşı yurt içi ve sınır ötesinde operasyonlar devam ederken, ortalığı karıştırmak isteyen, halkı kin ve nefretle beslemek isteyen fırsatçılar da ortaya çıkmaya başladı.

GERGERLİOĞLU İFTİRA ATIP PKK'YA KALKAN OLDU

Van'ın Başkale ilçesi Esenyamaç Mahallesi Onikidere mezrasında PKK'lı olduğu belirlenen bir şahsın gözaltına alınırken bölgede bulunan köylüler zanlıyı askerlerin elinden almaya kalkıp, taşkınlık çıkarınca ortalığı yatıştırmak ve düzeni sağlamak adına Mehmetçik havaya ateş açtı. 

Bu olayın görüntülerini paylaşan HDP'li vekil Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türk askerini karalama ve bölgede bulunan halkla ile askerler arasında sorun çıkarma sinsiliğiyle olayı çok farklı göstermeye çalıştı. Askerlerin zorbalık yaptığını dile getiren Gergerlioğlu, atılan taşları, askerlerin üzerine yürüyen kalabalığı görmezden gelerek gözaltına alınan bir PKK'lı teröristin de adeta savunuculuğunu üstlendi.

PKK/KCK ÜYESİ VE ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

Van Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Olay, 20 Haziran 2022 günü 'kasten adam öldürme, PKK/KCK terör örgütü mensubu olma, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve iş-çalışma hürriyetini ihlal suçu' olmak üzere toplam 5 ayrı suçtan hakkında yakalama emri bulunan şüpheli şahsın yakalanması maksadıyla icra edilen operasyon esnasında meydana gelmiştir.

JANDARMAYA TAŞ ATILDI

M.E.A.’nın gözaltına alınması sırasında yakınları tarafından jandarma araçlarına taş atılması üzerine, jandarma personeli havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmış, şüpheli gözaltına alınarak emniyetli şekilde adli makamlara sevki yapılmıştır. Şüpheli M.E.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

GERGERLİOĞLU FETÖ'CÜLERİN YALANLARIYLA SAHNELERDE

Türk askerine karşı yapmaya kalkıştığı bu çirkin karalama kampanyası elinde patlayan Gergerlioğlu'nun bu ilk vukuatı değil. HDP'li milletvekili daha önce FETÖ'cülerin sık sık dillendirdiği 'Çıplak arama' yalanını da ortaya atmıştı. Daha sonra ortaya çıkan görüntülerle bu durumun da yalan olduğu anlaşıldı.O yalan bu görüntülerle ortaya çıktı

 FETÖ'CÜ ENES KANTER'LE SAMİMİ

Gergerlioğlu'nun internetten Enes Kanter'in aralarında bulunduğu bir grup FETÖ'cüyle toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Enes Kanter, Abdülhamit Bilici ve Arzu Yıldız gibi FETÖ'cü isimlerle aynı video konferansta görülen Gergerlioğlu'nun, FETÖ yalanlarını nasıl elde ettiği belli oldu.

FETÖ'NÜN PROVOKATİF HABERLERİNİN BAŞROLÜNDE

Gergerlioğlu'nun ortaya attığı skandal iddiaları FETÖ'nün sosyal medyadaki trolleri ve medya yayın organları, ortalığı karıştırmak ve algı operasyonu için devreye giriyor. Bu 

"KABAKÇIĞLU ÖLÜME TERK EDİLDİ" YALANI

FETÖ'nün avukatlığını yapan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bir yalanı daha çürütüldü. Gümüşhane'de tutuklu bulunduğu cezaevinde hayatını kaybeden Mustafa Kabakçıoğlu'nun ölüme terk edildiğini ve ihmal sebebiyle öldüğünü iddia eden Gergioğlu'nu yalanlayan belge ortaya çıktı. Mustafa Kabakçıoğlu'nun nefes darlığı şikayeti varken kendi isteğiyle tedaviye gitmediği belirlendi.Belge

YALANLA ABDEST!

HDP'li milletvekilleri ve bazı haber sitelerinin; Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun sabah namazı için abdest alırken gözaltına alındığı iddiasının tamamen yalan olduğu ortaya çıktı.

Ankara'da güneşin saat 06.44'te doğduğu, emniyet tarafından gözaltı işleminin ise 06.50'de başladığı bildirildi.

 

.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63