HDP'li Meral Danış Beştaş, PKK/YPG'li teröristlere selam gönderdi!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristlere yönelik başlattığı Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na karşı çıkan HDP'li Meral Danış Beştaş, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde teröristlere selam yolladı.

23 Kasım 2022 Çarşamba 21:45
HDP'li Meral Danış Beştaş, PKK/YPG'li teröristlere selam gönderdi!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala Türkiye'ye karşı terör saldırılarında artış yaşandı. Son olarak bölücü terör örgütü PKK/PYD/YPG'nin İstanbul ve Gaziantep'te gerçekleştirdiği terör saldırılarında 8 sivil şehit oldu.

PENÇE KILIÇ HAREKATI'YLA 254 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kahraman ordumuz bu saldırılara karşı Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde Pençe Kılıç Hava Harekatı ile vurmaya başladı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, harekat kapsamında şu ana kadar 471 hedefin ateş alındığını ve 254 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

HDP'Lİ BEŞTAŞ TERÖRİSTLERE SELAM GÖNDERDİ!

Pençe Kılıç Hava Harekatı başarılı bir şekilde devam ederken HDP, terör örgütünü koruyan açıklamalarda bulundu.

ABD kontrolündeki terör örgütünün ağır kayıplar verdiği harekata karşı İstanbul'un Bağcılar ilçesinde propaganda yapan HDP'li Meral Danış Beştaş, skandal ifadeler kullandı.

Beştaş, şu sözleri sarf etti:

"Kobani, dünya halklarının umududur. Selam olsun Kobani’de direnen herkese"

HDP'li vekiller hadlerini aştı! Operasyonu protesto etmek istediler: Drone şişe attı...HDP'li vekiller hadlerini aştı! Operasyonu protesto etmek istediler: Drone şişe attı...

Ali Babacan'dan Pençe-Kılıç Hava Harekatı açıklamasıAli Babacan'dan Pençe-Kılıç Hava Harekatı açıklaması

AK Parti'li vekil HDP'lileri böyle sıkıştırdı: Haydi söylesenize!AK Parti'li vekil HDP'lileri böyle sıkıştırdı: Haydi söylesenize!

Terör örgütünün sözcülüğüne soyundular... 12 barodan skandal ortak açıklama! Terör örgütünün sözcülüğüne soyundular... 12 barodan skandal ortak açıklama!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63