HDP'ye verilen bakanlık vaadine Bahçeli'den çok sert tepki

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin'in, "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamasıyla başlayan tartışma Bahçeli'nin de gündemindeydi. Bahçeli, ''CHP'nin geri adımı bütünüyle stratejiktir'' dedi.

11 Eylül 2022 Pazar 18:15
HDP'ye verilen bakanlık vaadine Bahçeli'den çok sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Sivas'ta on binlerce vatan evladı bir araya geldi. Birilerinin uykuları kaçtı, kıskananların feleği şaştı. Türkiye'ye diş bileyen mihraklar kabusla tanıştı. Sokak röportajlarıyla Cumhur İttifakı'nı kötüleyenler, zillete methiye düzenler küçük dillerini yurttu. Türkiye düşmanlarına piyonluk yapan bir avuç devşirme istedi diye ülkümüzün kubbesi asla devrilmez.

Parayı verenin düdüğünü çalan anket şirketleri, biz sizin ederinizi de cibilliyetinizi çok iyi biliriz.

"ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NETTİR"

Aramızda ayrık otu bulundurmayacağız, saflarımızı sık tutacağız. Mutlaka Allah’ın izni ile başaracağız. Taviz vermeyeceğiz, mutlaka kazanacağız. Cumhuriyet’in 100. yılında cumhurun zaferine ulaşacağız.

Bizim adayımız belli kararımız nettir. Bulanık sularda balık avlama merakında değiliz. Uçurumun kenarlarında oyalanma arayışında değiliz. Nitekim Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Hainlere karşı aynı cephedeyiz.

Zillette umut yoktur. Zillet partileri ile ulaşılacak bir gelecek yoktur. Bu ittifakın çatısı alev almıştır.

Zillet ittifakı ahtapot gibi Türkiye'yi sarıp kemirmek niyetindedir. Bizim ahtapot siyasetine feda edilecek bir ülkemiz yoktur. 

HDP'YE BAKANLIK VAADİ

Vatansız millet neyse Türkiye’nin karşısına geçmiş zillet ittifakı da odur. Zillet partileri ile ulaşılacak bir gelecek yoktur. Karanlık zihniyet açısından bir farkları yoktur. Bu ittifakın çatısını alev almıştır. Paçası tutuşan Kılıçdaroğlu 'inadına beraber olacağız' demiştir. Beraberlik inançla olur, inatla değil.

HDP'nin desteği ile büyükşehirleri kazananlar şimdi HDP'ye bakanlık verme peşinde. Böylesi zillet Türkiye'ye reva görülemez. Tepkiler yükselince CHP'nin geri adımı kurnazca bir manevradır.

6'lı masada gerilim tavan yaptı. Hepsinin meselesi çıkarlarıdır. Türkiye'yi düşündükleri yoktur. En küçük hazırlıkları yok. 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63