Hulusi Akar'dan son dakika F-16 ve Yunanistan açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Akar, yaptığı son dakika açıklamasında, Teknik çalışma başlatıldı. Süreci takip ediyoruz. Türkiye’nin güçlenmesi aynı zamanda NATO savunmasının güçlenmesi anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

23 Ekim 2021 Cumartesi 09:26
Hulusi Akar'dan son dakika F-16 ve Yunanistan açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, F-16 tedarik süreci ve Yunanistan ile ilgili SON DAKİKA açıklamasında bulundu.  

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı sonrasında gazetecilerle Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliğinde bir araya geldi.
Toplantıya yönelik değerlendirmelerde bulunan Akar, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

F-16 TEDARİKİ

(F16 tedariki) Teknik çalışma başlatıldı. Süreci takip ediyoruz. Türkiye’nin güçlenmesi aynı zamanda NATO savunmasının güçlenmesi anlamına geliyor.

(Yunanistan ve Fransa arasındaki anlaşma)

- Yunan Savunma Bakanı ile olumlu, yapıcı bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin olumlu sonuçlarını önümüzdeki dönemde görmeyi bekliyoruz. NATO'nun içinde olmamıza rağmen birtakım ittifaklar aranması hem NATO'ya hem ikili ilişkilere zarar verir, güveni sarsar."

SURİYE'NİN KUZEYİNE OPERASYON

- Olayları çok yakından takip ediyoruz. Yeri ve zamanı geldiğinde gereken yapılır.

AYRINTILAR GELİYOR...

KAYNAK: AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63