İBB tepkilere rağmen iptal etmemişti: CHP ve HDP'li vekiller Aynur Doğan konserinde

Teröristbaşı Öcalan’ın posteri önünde konser verdiği için eleştirilen Aynur Doğan, CHP’li İBB'ye ait Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konser verdi. Konsere, HDP'li Hüda Kaya ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu da katıldı.

29 Mayıs 2022 Pazar 03:30
İBB tepkilere rağmen iptal etmemişti: CHP ve HDP'li vekiller Aynur Doğan konserinde

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri önünde konser veren Aynur Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda organize ettiği konserde sahne aldı.

CHP VE HDP'Lİ VEKİLLER YALNIZ BIRAKMADI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve HDP İstanbul vekili Hüda Kaya da Doğan'ı yalnız bırakmadı.

İBB TEPKİLERE RAĞMEN GERİ ADIM ATMADI

Aynur Doğan konserinin yapılacağı bilgisi, sosyal medyada tepkilere yol açmıştı. Buna rağmen İBB yönetimi herhangi bir geri adım atmayarak konserin belirtilen tarihte gerçekleştirilmesini sağladı.

Öte yandan ise, Aynur Doğan'ın geçtiğimiz günlerde Kocaeli Derince ilçesinde gerçekleştireceği konser, belediye tarafından iptal edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63