İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!

İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin üç aylık kültür sanat dergisi İST'de 'Kuşatma Altındaki Sanat' başlığı üzerinden LGBT propagandası yapıldı.

03 Aralık 2022 Cumartesi 13:00
İBB'nin dergisinde LGBT propagandası: Kuşatma altındaki sanat!

Haber7 Özel

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin üç aylık kültür sanat dergisi İST'de 'Kuşatma Altındaki Sanat' başlığı üzerinden LGBT propagandası yapıldı.

Dergi kapağında LBGT bandı ile açık bir mesaj verildi.

"DEMOKRASİ YÜZYILI BAŞLIYOR"

Derginin giriş yazısını ise İBB Başkanı İmamoğlu, "Demokrasi Yüzyılı Başlıyor" başlığında yazdı.

Sanat kisvesi altında yapılan propaganda da LGBT ön plana çıkarılmaya çalışıldı.

Susma24 Platformu'ndan Sumru Tamer, "Mayıs ayından beri gördüğümüz şey ise Kürt, Rum, LGBTİ ve kadın haklarını savunan, “muhalif” sanatçılar ve festival organizasyonları çok rahat bir şekilde, yasalara da uydurularak yasaklanabiliyor oluşu." açıklamasında bulunurken, müzik yazarı Barış Akpolat'ın "Netflix'in RTÜK'le imtihanı" başlıklı ilgili bölümdeki açıklamalarında ise "Jurassic World Kretase Kampı isimli çizgi dizide iki kız karakterin yakınlaştıkları sahneler yayıncılık ilkelerine aykırı bulundu. Dizinin o bölümü yayından kaldırıldı. Bu kararla Netflix’e ilk defa LGBTİ+ cezası kesildi." diyerek, iktidarın baskı yaptığını iddia etti.

 

CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!CHP'li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu!

CHP'DE LGBT SKANDALI

Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığına ilişkin skandalın ortaya çıkmasının ardından CHP'li belediye hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63