İçişleri Bakanlığı: Bugün 'Sahil Rüzgarı 2' operasyonlarına başladık

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Bugün sabah saatleri itibariyle Sahil Rüzgarı 2 operasyonlarına başladık. 9 ilimizde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak gerçekleştirilecek.

05 Ekim 2021 Salı 10:24
İçişleri Bakanlığı: Bugün 'Sahil Rüzgarı 2' operasyonlarına başladık

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Çataklı'nın açıklamalarından satır başladı:

"BU SABAH BAŞLADIK"

Turizm sezonunun sonuna yaklaştığımız bu günlerde sezon süresince yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği illerimizde yerel ve bölgesel organize suç örgütü faaliyetlerinde bulunan ve bu suç örgütlerine silah temini gerçekleştirdikleri anlaşılan suç gruplarına yönelik; sahil şeridinde bulunan illerimizi ve turistik diğer büyükşehirlerimizi de kapsayacak şekilde “Sahil Rüzgarı-2” kod adlı operasyon başlatıldı.

Bugün sabah saatleri itibariyle Sahil Rüzgarı 2 operasyonlarına başladık. 9 ilimizde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak gerçekleştirilecek. Bakanlığımızın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve bu 9 ilimiz Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin illerimizin Emniyet Müdürlüklerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek bu çalışma turizm hareketliliğinden faydalanmak isteyen suç örgütlerine yönelik olarak bu çalışma gerçekleştirilecek.

"İLKBAHAR-YAZ OPERASYONLARINDA 127 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

İlkbahar-yaz operasyonlarında 4 kırmızı 1 mavi 2 yeşil 10 turuncu 17 gri 5 liste dışı olmak üzere 39 sözde üst düzey toplam 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

BİR AYDA PKK'YA BÜYÜK DARBE! GERİYE 189'UN ALTINDA TERÖRİST KALDI

Eylül ayı operasyonlarında aralarında İçişleri Bakanlığı terör arananlar listesinde, turuncu kategoride bir ve gri kategoride aranan 4 terörist olmak üzere toplam 5 sözde üst düzey teröristin de bulunduğu 95 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yurtiçindeki terörist sayısı bugün 189’un altına inmiştir."

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63