İmamoğlu'ndan adaylık için son kurşun! Pazartesi günü kapısına gidecek

6'lı masada adaylık konusunda Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasındaki satrançta artık son kozlar oynanıyor. İmamoğlu, pazartesi günü önce Akşener daha sonra 2 önemli isimle görüşme gerçekleştirecek.

19 Kasım 2022 Cumartesi 08:00
İmamoğlu'ndan adaylık için son kurşun! Pazartesi günü kapısına gidecek

Seçimler için geri sayım devam ederken 6'lı masanın ortakları arasında adaylık krizi git gide derinleşmeye başladı. 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti ve Meral Akşener, önce Mansur Yavaş daha sonra da Ekrem İmamoğlu kartını göstererek mesajı verdi.

AKŞENER VE İMAMOĞLU YENİDEN GÖRÜŞECEK

Adaylık yarışının kızıştığı dönemlerde daha önce de kapalı kapılar arkasında gizli görüşmeler gerçekleştiren Akşener ve İmamoğlu yeniden bir araya geliyor. 

İmamoğlu pazartesi günü İYİ Parti Genel Merkezi'ne gitmeye karar verdi. Bunun için makam aracını önden gönderen İmamoğlu, önce Akşener daha sonra da 2 yabancı isimler, farklı saatlerde bir araya geleceği öğrenildi.

İmamoğlu'nun bir süre önce yaptırdığı ve kimsenin çok fazla bilmediği zırhlı özel aracı yarın Ankara'da olacak.

6'lı masada adaylık bilmecesi! Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edecekler6'lı masada adaylık bilmecesi! Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret edecekler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63