İslam Memiş'ten şaşırtan dolar ve altın hamlesi! 'Yükselecek' diyerek açıkladı

Finans Analisti İslam Memiş, tüm birikimlerini 2 ay süreyle Türk lirasına çevirdiğini duyurdu. İslam Memiş 'dolar ve altın yükselecek' olmasına rağmen bu kararı alma sebebini de izah etti.

10 Haziran 2022 Cuma 15:00
İslam Memiş'ten şaşırtan dolar ve altın hamlesi! 'Yükselecek' diyerek açıkladı

6 Haziran 2022 pazartesi günü itibariyle dolar ve altın fiyatları hareketlenmiş, dolar 17 liranın altın bin liranın üstüne sıçramıştı. Bugün Hazine ve Maliye Bakanlığı 'ekonomik kararlar silsilesini' duyurmasına rağmen altın ve dolar kısa süreli bir düşüşün ardından yeniden eski yerine döndü. Bu süreçte 'dolar ve altın yükselmeye devam edecek' diyen Finans Analisti İslam Memiş'ten gelen karar şaşırttı. İslam Memiş, elindeki tüm birikimi Türk Lirasına çevirdiğini duyurdu. Memiş bu kararının gerekçesini de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye yönelik operasyon hazırlığı olarak gösterdi.

İslam Memiş sosyal medya hesaplarından şunları yazdı:

-Türkiye’nin operasyon süreci içerisinde sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Ekonomimize, Metmetçiklerimize destek vermek amaçlı birikimlerimizi 2 ay süreliğine TL’ye çevirdik. Özellikle yükselişin devam edeceğini öngörerek belirttiğim bu süreçte biz devletimizin yayındayız.

-Biz, nefsimize yenik düşmeden, para pul düşünmeden bu süreçte sadece askerlerimize ve devlete destek vermeye odaklandık. 2 ay boyunca hiç bir hamle yapmadan mehmetçiğimizin vatanlarına dönmesini bekleyeceğiz.

-Bu süreci fırsatçılık olarak değerlendirmek isteyen, hâlâ ısrarla maddi beklentisini ön planda tutarak soru soran omurgasızlar bu süreçte kesinlikle yazmasın. Fena bozarım. Hem cahil, hem kurnaz hem de omurgasız olanlar defolup gitsin. Yol arkadaşlarım benden haber beklesin.

-O destek için sattığınız her kuruşun hakkını alacaksınız. Asil olan, asil gibi davranır, asilliğini korur. Yol arkadaşlarıma ve @TSKGnkur
hayırlı, bereketli cumalar. Biz kazanacağız. 2 ay sonra göreceğiz. Selametle

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63