İstanbul'a beklenen yağış başladı

Son yılların en kurak Aralık ve Ocak ayını yaşayan İstanbul'da baraj doluluk oranları da alarm vermeye başlayınca kar yağışı ve yağmur dört gözle beklenir oldu. Gelen son dakika bilgisine göre İstanbul'da yağmur etkili oldu.

20 Ocak 2023 Cuma 19:15
İstanbul'a beklenen yağış başladı

İstanbul son yılların en büyük kuraklık kriziyle karşı karşıya kalmak üzereyken Meteoroloji'den gelen haber vatandaşları mutlu etti. Hava radarından alınan son görüntülere göre yağmur bulutları İstanbul'un batısından giriş yaptı.

İSTANBUL YAĞMURA KAVUŞTU

Gün içerisinde yapılan son uyarılardan sonra yağmur İstanbul'un tamamında etkili olurken yollarda uzun trafikler oluştu.

EDİRNE'DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Edirne'de sağanak yaşamı olumsuz etkiliyor. Sağanak bazı sokak ve caddelerde su birikintisine neden oldu, trafikte yoğunluk yaşandı.

 

ŞUBAT VE MART'TA ÇOK SERT KIŞ BEKLENİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, bu yıl şubat ortasından Mart ortasına kadar sert bir kışın yaşanacağını söyledi.

CUMA SONRASI YAĞMUR DUASI

İSKİ’nin bugün açıkladığı verilerine göre barajlardaki doluluk oranı yüzde 30’a düştü. Yağmur ve karın yağmaması, sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesinin oluşması üzerine cuma namazı sonrası camilerde yağmur duası edildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63