İsveç'te skandallar bitmiyor! PKK'lılar video paylaşıp Dışişleri Bakanı Linde'yi yalanladı

İsveç Dışişleri Bakanlığı, Bakan Ann Linde'nin hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadığını ve görüntüler için manipilasyon açıklaması yapmıştı. PKK’lılar yeni video yayınlayıp İsveçli Bakanı Ann Linde'yi yalanladı.

18 Haziran 2022 Cumartesi 19:30
İsveç'te skandallar bitmiyor! PKK'lılar video paylaşıp Dışişleri Bakanı Linde'yi yalanladı

İsveç Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın resmi ve örgüte ait görsellerin, projeksiyonla binalara yansıtıldığına dair sosyal medyada dolaşan paylaşımlarla ilgili açıklama yapmıştı.
 

Skandal büyük tepki çekmişti! İsveç'ten terör örgütü PKK açıklamasıSkandal büyük tepki çekmişti! İsveç'ten terör örgütü PKK açıklaması


Bakanlık tarafından, Dışişleri Bakanı Ann Linde'nin hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadığı ve manipüle edilmiş videoyu reddettiği açıklanmıştı.



İSVEÇ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: ANN LINDE HİÇBİR ZAMAN PKK'YA DESTEK İFADESİNDE BULUNMADI

Açıklamada, ''Bu, açık bir şekilde İsveç'in NATO'ya katılımını engellemek amacıyla kasıtlı ve kötü niyetli bir etki kampanyasıdır. İsveç bir terör örgütü olan PKK'yı açıkça kınamıştır ve İsveç terörün her türlüsünü kınamaktadır. Dışişleri Bakanı Ann Linde, hiçbir zaman PKK'ya destek ifadesinde bulunmadı ve manipüle edilmiş videoyu ve PKK'yı şiddetle reddediyor."denildi.
 

 

İbrahim Kalın'dan İsveç açıklaması: Süreç ilerlemez!İbrahim Kalın'dan İsveç açıklaması: Süreç ilerlemez!


PKK'LILAR İSVEÇLİ BAKANI YALANLADI

PKK’lılar, sosyal medyadan yeni görüntüler yayınlayıp İsveçli Bakanı Ann Linde'yi yalanladı. Ayrıca İsveçli Bakan Linde'nin  terör örgütü YPG toplantısındaki konuşmasını ekleyip 'PKK=YPG' ifadesini kullandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63