İtalya'dan Bayraktar TB2 sürprizi: Bu SİHA'ya gelecekte sahip olmalıyız

İtalyan ordusu, gelecek vizyonunda Bayraktar TB2'ye de yer verdi. İtalyan ordusunun, olası savaş planlamasına Bayraktar TB2'yi alması büyük dikkat çekti.

17 Eylül 2022 Cumartesi 13:00
İtalya'dan Bayraktar TB2 sürprizi: Bu SİHA'ya gelecekte sahip olmalıyız

Son yıllarda büyük başarılara imza atan Baykar, uluslararası başarılarına devam ediyor.

Türkiye'nin terör örgütleri ile olan mücadelesine büyük bir katkı sağlayan ve kendisini Suriye, Karabağ, Libya ve Ukrayna sahasında kanıtlayan Bayraktar TB2, İtalyan ordusu tarafından, "gelecekte sahip olmamız gereken silahlar" listesinde gösterildi.

İtalyan Silahlı Kuvvetleri tarafından paylaşılan savaş simülasyonu görselinde, Bayraktar TB2'nin yer alması dikkat çekti.

İtalyan ordusunda görev yapmış olan Thomas C. Theiner da Bayraktar TB2'nin son olarak; İkinci Dağlık Karabağ Savaşı'nda Ermeni ordusuna ait askeri araçları kolaylıkla yok ettiğini yazdı.

Bu paylaşımın ardından, İtalya'nın gelecekte Baykar'ın ürettiği SİHA'lara talip olabileceği yorumları yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63