İYİ Parti'de Meral Akşener ikna oldu! O ismin adaylığını onayladı

2023 seçimlerine 4 ay kalırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı gündemdeki yerini koruyor. Ülke TV ekranlarında, CHP liderinin adaylığıyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaşıldı.

20 Ocak 2023 Cuma 22:30
İYİ Parti'de Meral Akşener ikna oldu! O ismin adaylığını onayladı

Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet’in yönetiminde  ‘Akşam Baskısı’ siyaset gündemine damga vuran gelişmeleri ekrana taşıyor.

DİKKAT ÇEKEN KULİS BİLGİSİ

Ülke TV ekranlarında Melik Yiğitel, Zafer Şahin, Şamil Tayyar’ın katılımıyla gerçekleşen Akşam Baskısı'nda yine çok konuşulacak kulis bilgisi paylaşıldı.

CHP İYİ PARTİ'Yİ İKNA ETTİ!

Türk Medya Temsilcisi Melik Yiğitel, CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda İYİ Parti'yi ikna ettiğini paylaştı.



İYİ PARTİ VE CHP ARASINDA KILIÇDAROĞLU ANLAŞMASI

Üst düzey CHP'li yöneticiyle konuştuğunu belirten Yiğitel, ''Kemal Bey'in çatı adaylığı bitti. Bitti derken çatı adaylığı garantilendi. Benim konuştuğum kişi, ''Bütün pürüzler giderildi. İYİ Parti ikna oldu.' dedi. İYİ Parti'yi şöyle ikna etmişler. Tek bir cumhurbaşkanı yardımcısı ve yetkili. Diğerlerine cumhurbaşkanlığı yardımcılığı yok. Bakanlık var. Bu anlaşma İYİ Parti ile CHP arasında. Masada da problem çok çıkmaz diyorlar. CHP Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda Meral Hanım'ı büyük ölçüde ikna etti.'' ifadelerini kullandı.



GÖZLER 6'LI MASANIN 11'İNCİ TOPLANTISINDA!

Aday belirsizliğinin sürdüğü 6’lı masada gözler Cumhurbaşkanı adayının ele alınmasının beklendiği 26 Ocak tarihine çevrildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı ile 6’lı masa 11’inci kez bir araya gelmiş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63