İYİ Partili Çıray'dan akılalmaz paylaşım: Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?

İYİ Parti Milletvekili ve Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray 2019'da Yeni Zelanda'da cami katliamını ve İsveç'te Kur’an-ı Kerim'in yakılmasını AK Parti'ye bağlayarak "Hristiyanlar AK Parti'ye can suyu mu veriyorlar?" dedi.

25 Ocak 2023 Çarşamba 00:00
İYİ Partili Çıray'dan akılalmaz paylaşım: Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?

Yıllardır sadece muhalif olmak adına çözüm önerisi üretmek yerine felaket tellallığı yapan zihniyet kutsallara, milli ve dini değerlere saldırılar karşısında da aklı selim bir duruş sergileyememesi büyük tepki çekmeye devam ediyor.

Yeni Zelanda'da 2019'da 2 camiye düzenlediği silahlı saldırıda 51 kişiyi şehit eden terörist Brenton Tarrant ve İsveç'te Kur’an-ı Kerim’i yakan ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan İYİ Parti için AK Parti'yi eleştiri malzemesi oldu.

Alçak saldırıların 2019 İstanbul İBB seçimleri ile 2023 seçimlerine denk gelmesinden anlam çıkartan İYİ Partili Aytun Çıray'dan akıllara zarar bir paylaşım geldi.

Çıray paylaşımında "İstanbul İBB seçimlerinin hemen öncesi Yeni Zelanda'da bir sosyopat camide katliam yapmıştı. Şimdi de İsveç'te Kuran yakıyorlar. Bu tür olaylar hep bizim seçimlerin öncesine denk geliyor. Neden!? Hristiyanlar AKP'ye can suyu mu veriyorlar?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63