Kabine toplandı! Memur ve emekli maaş zammında nihai karar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren yeni maaş zamlarına ilişkin nihai değerlendirmenin yapılması bekleniyor.

03 Ocak 2022 Pazartesi 18:00
Kabine toplandı! Memur ve emekli maaş zammında nihai karar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 16.25'te başladı. Toplantının ardından Başkan Erdoğan açıklama yapacak.

EK ZAM GÖRÜŞÜLECEK

Toplantıda, aralık ayı enflasyonun açıklanmasının ardından memur ve memur emeklileri ile SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına bu yılın ilk 6 ayında yapılacak artış değerlendiriliyor. Bu çerçevede ek zam talepleri ele alınıyor.

2 hafta önce açıklanan Kur korumalı Türk Lirası Mevduat sisteminin piyasaya etkileri de değerlendirilecek.

Toplantıda terörle mücadele, iç ve dış gelişmeler de konuşulacak. İç ve dış politikaya dair gelişmelerin konuşulduğu Kabine toplantısında terörle mücadele operasyonları ve koronavirüs ile mücadelede son duruma ilişkin değerlendirme de yapılıyor.


Ayrıntılar geliyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63