Kılıçdaroğlu'nun da olduğu salonda adayını açıkladı! Partililer ayakta alkışladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Böcek’in sözleri ayağa kalkan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

25 Mart 2022 Cuma 20:30
Kılıçdaroğlu'nun da olduğu salonda adayını açıkladı! Partililer ayakta alkışladı

CHP ve Millet İttifakı'nda adaylık tartışmaları sürüyor. Adaylık konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor.

Tartışmalar sürerken, bir açıklama da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten geldi.
 

Optimar'ın son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Durdurulamaz yükselişOptimar'ın son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar! Durdurulamaz yükseliş


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyeleri, 81 il başkanı, 973 ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen ‘Büyük Örgüt Buluşması'na katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.



"ADAYIMIZ SİZSİNİZ"

Böcek konuya ilişkin açıklamasında, "Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Milletimiz sandığın önüne gelmesini istiyor. Bizim gönlümüzün adayı sizsiniz. Millet İttifakı’nın alacağı her kararın arkasında ve yanındayız." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen 'İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması' toplantısına katıldı.
 

Son anket sonuçları: İmamoğlu'na büyük şok, Erdoğan en yakın rakibini ikiye katladıSon anket sonuçları: İmamoğlu'na büyük şok, Erdoğan en yakın rakibini ikiye katladı


'İTTİFAK KABUL EDERSE ADAY OLURUM'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmaya yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu, "İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık." demişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63