Kolivar, hakaretlerine kaldığı yerden devam etti

Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle “Türk milletini alenen aşağılama” ve “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamalarından tutuklanan fakat bir hafta sonra tahliye edilen Cihan Kolivar, düzenlediği basın toplantısında hakaretlerine ve iftiralarına kaldığı yerden devam etti.

22 Kasım 2022 Salı 17:00
Kolivar, hakaretlerine kaldığı yerden devam etti

Cumhurbaşkanına hakaret suçlaması ile tutukluluğu bir hafta süren ve tahliye edilen Kolivar yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ederek FETÖ terör örgütünün sıkça kullandığı “diploması yok” iftirasında bulundu. Kolivar, yaptığı açıklamalarda fırıncı esnafını ise “rüşvetçi olmak”la suçladı.

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar katıldığı bir televizyon programında “Ekmeği fazla tükettiği” için Türk milletine “aptal” demiş ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler yağdırmıştı. Bu olayın ardından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından “Türk Milletini alenen aşağılama” ve “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamalı ile tutuklanmıştı. Yapılan araştırmalarda Kolivar’ın başkanı olduğu Ekmek Üreticileri Sendikası’nın merdiven altı tabir edilen bir sendika olduğu ve doğru dürüst üyesinin olmadığı ortaya çıktı. Cezaevinde bir hafta kaldıktan sonra sürpriz bir şekilde tahliye edilen Cihan Kolivar, hakkındaki iddialara cevap vermek için basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında yaklaşık 52 dakika konuşan Kolivar Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaretlerine kaldığı yerden devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Diploması yok, olsa her yerde çarşaf çarşaf dalgalandırırdı” şeklinde açıklamalar yapan Kolivar, FETÖ Terör örgütü üyeleri tarafından ortaya atılan ve sık sık kullanılan diploma iftirasına basın toplantısında yer verdi.

Toplantısında ayrıca fırıncı esnafına yönelik iftiralara da yer veren cihan Kolivar, Fırıncılara yönelik “Fırıncılar verdikleri rüşvetle hayatlarını devam ettiriyor. Hatta belediyelerin birçok birimleri fırıncı esnafının verdiği rüşvetlerle ayakta duruyor” açıklamasında bulunarak tüm fırıncı esnafını zan altında bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63