Komutanların Başkan Erdoğan'ı alkışlaması muhalefeti rahatsız etti

Türk Silahlı Kuvvetleri komutanlarının Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Arifiye Bakım Fabrikasıyla ilgili asılsız sözlerine tepkisini alkışlaması muhalefeti rahatsız etti.

10 Ocak 2023 Salı 01:30
Komutanların Başkan Erdoğan'ı alkışlaması muhalefeti rahatsız etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi'nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde açıklamalarda bulundu.



BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ARİFİYE ANA BAKIM FABRİKASI TEPKİSİ

Törende konuşan Erdoğan, “Görüldüğü gibi birilerinin, ‘Ona buna satıldı' diyerek iftiralarına hedef olan Arifiye Ana Bakım Fabrikası, farklı alanlarda ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Sıradan işletme devir işlemini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yapanlar, bugün Amerika'dan İngiltere'ye, oradan Almanya'ya kapı kapı dolaşarak, benzin istasyonlarındaki affedersiniz restoranlarda bir şeyler yemeye gayret edenler, yabancı ekonomi komiserlerden yardım dileniyor” dedi.



TANK PALET FABRİKASI İFTİRASINA TEPKİYE KOMUTANLARDAN ALKIŞ

Başkan Erdoğan'ın iftiraların hedefi olan ‘Tank Palet Fabrikasıyla ilgili sözlerinin ardından komutanlar Başkan Erdoğan'ı alkışladı. Komutanların alkışı muhalif kesimi rahatsız etti.



ENGİN ÖZKOÇ ALGIYA KALKIŞTI

Başkan Erdoğan'ın sözlerinin TSK komutanları tarafından alkışlanmasına tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Yazık. Ne noktaya geldi Türkiye. Siz Türkiye Cumhuriyeti'nin komutanlarısınız, Tayyip Erdoğan'ın değil. Siz bir siyasi partinin mensupları değilsiniz. Beni, milletimizi temsil ediyorsunuz. Çocuklarımızı gönderdiğimiz ocağı temsil ediyorsunuz. Bir siyasi parti liderinin yalanlarını alkışlayacak duruma ne zaman geldiniz?" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63