Kritik toplantı sonrası Bakan Koca'dan uyardı! İstanbul'da korkutan gelişme!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İl sağlık yöneticileri ve başhekimlerle yapılan toplantının ardından açıklama yaptı. Bakan Koca, İstanbul'la ilgili önemli uyarılarda bulundu.

14 Ocak 2022 Cuma 20:00
Kritik toplantı sonrası Bakan Koca'dan uyardı! İstanbul'da korkutan gelişme!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da il sağlık yöneticileri ve başhekimlerle birlikte sağlık hizmetlerine ilişkin toplantı gerçekleştirdi. Bakan Koca kritik uyarılarda bulundu.

BAKAN KOCA: HASTANEYE YATAN SAYISINDA ARTIŞ GÖZLENİYOR

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, ''Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor. Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63