Küçükçekmece'de çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4'e yükseldi

Küçükçekmece Adliyesinin otopark çıkışında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4'e yükseldi.

24 Mart 2022 Perşembe 21:45
Küçükçekmece'de çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4'e yükseldi

Alınan bilgiye göre, bir davanın tarafları arasında adliye otoparkında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Nazım S, Kadir M. ve Sercan S'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Silahlı kavgada yaralanan Ercan S, Diyar S. ve Orhan S, çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralanan Ercan S'nin hastanedeki müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili yaptığı çalışmada 18 kişiyi gözaltına aldı.


4 KİŞİ ÖLDÜ, 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde saat 16.30 sıralarında duruşma sonrası iki taraf arasında silahlı kavga çıktı. Çatışmada 2 gruptan 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve takviye polis ekibi gönderildi. Yaralılar için olay yerine ambulanslar sevk edildi. 18 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.



ÖZEL HAREKAT POLİSİNDEN GENİŞ ÖNLEM

Özel harekat polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tarafların 'silahlı yaralama' ile ilgili bir duruşma sonrası adliye otoparkında karşı karşıya geldiği öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Küçükçekmece Kaymakamlığı'ndan olayla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde görülmekte olan bir duruşmadaki  tarafların, Adliye Otopark çıkışında karşılaşmaları sonrasında meydana gelen silahlı çatışma neticesinde; (3) Şahıs hayatını kaybetmiş (3) Şahıs yaralanmıştır. Yaralı şahısların tedavileri sevk edildikleri hastanelerde devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda 18 kişi gözaltına alınmış, olayda kullanılan (2) Tabanca ve (1) Pompalı Tüfek ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır."

Ölü sayısı 4'e yükseldi

Küçükçekmece Başsavcılığından yapılan açıklamada ise, şu bilgiler paylaşıldı:

"08/11/2021 tarihinde Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen silahla kasten yaralama olayına ilişkin, Küçükçekmece 22. Asliye Ceza Mahkemesinde yürütülen kovuşturmada, yapılan duruşma sonrası Küçükçekmece Adliyesinin 200 metre dışında açık otopark çıkış noktasında iki grup arasında silahlı çatışma yaşandığı, olayda 4 kişinin vefat ettiği, 2 kişinin ise yaralandığı, olaya toplamda ilk tespitlere göre 24 kişinin karıştığı, 18 kişinin gözaltına alındığı, olayda kullanılan iki silah ve bir pompalı tüfeğin ele geçirildiği anlaşılmış olup olayın öğrenilmesi üzerine ivedilikle soruşturma işlemlerine başlanılmış olup soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63