Kuntz teklifte bulunmuştu! Rhian Brewster'den Milli Takım kararı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Sheffield United forması giyen Rhian Brewster'e Milli Takım'da oynaması için teklifte bulunmuştu. 22 yaşındaki oyuncunun bu teklifi reddetiği ortaya çıktı.

15 Kasım 2022 Salı 10:30
Kuntz teklifte bulunmuştu! Rhian Brewster'den Milli Takım kararı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, geçtiğimiz günlerde İngiltere Championship'te oynanan Sheffield United - Blackpool maçını takip etmişti. Alman teknik adam, annesi Kıbrıs Türk'ü babası Barbadoslu olan Sheffield United forması giyen Rhian Brewster'e Milli Takım'da oynaması için teklifte bulunmuştu.

Teklifi reddetti!

Stefan Kuntz'un ayağına kadar gittiği golcü futbolcu, henüz 22 yaşında olduğunu, U-16, U-17, U-18 ve son olarak U-21 milli takımında oynadığı İngiltere’den teklif beklediğini söyledi. Birkaç yıl içinde İngiltere Milli Takımı’ndan teklif alamazsa Türkiye için oynamayı düşünebileceğini söyledi.

26 milyon euro ödendi!

Rhian Brewster futbola Chelsea alt yapısında başladı. Kısa süre sonra Liverpool'a transfer olan golcü futbolcu U23 takımına yükseldi. Yıldız adayı 2019-2020 sezonunda İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City'e kiralandı. Brewster burada 20 karşılaşmada 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Brewster bir sonraki sezon Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'a bonservisiyle transfer oldu. Sheffield'ın bu transfer için kasasından 26 milyon Euro çıktı. Son 3 sezondur Sheffield United forması giyen Brewster bu sezon 16 Championship maçında 566 dakika sahada kalıp 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63