Mansur Yavaş adayını açık açık ilan etti! Ayakta alkışlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanı adayını açık açık ilan etti.

22 Ocak 2023 Pazar 19:00
Mansur Yavaş adayını açık açık ilan etti! Ayakta alkışlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılış ve temel atma töreninde konuştu. 6'lı masada adaylık hareketliliği sürerken Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Kılıçdaroğlu çıkışı geldi.



Açılış ve temel atma töreninde kürsüye çıkan Yavaş Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek , ''İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz.'' ifadelerini kullandı.

Törende bulunan partililer Yavaş'ın sözlerini ayakta alkışladı.

GÖZLER 6'LI MASANIN 11'İNCİ TOPLANTISINDA!

Aday belirsizliğinin sürdüğü 6’lı masada gözler Cumhurbaşkanı adayının ele alınmasının beklendiği 26 Ocak tarihine çevrildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı ile 6’lı masa 11’inci kez bir araya gelmiş olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63