Mehmet Öz seçimi kaybetti, Trump çiftinin arası açtı: Suçlu sensin Melania

Dr. Mehmet Öz'ü senatörlük yarışında desteklemesi konusunda kendisine baskı yapan kişilere karşı çok öfkeli olduğu öğrenilen Donald Trump'ın, özellikle eşi Melania Trump'a da tepki gösterdiği iddia edildi.

10 Kasım 2022 Perşembe 09:00
Mehmet Öz seçimi kaybetti, Trump çiftinin arası açtı: Suçlu sensin Melania

ABD'de merakla beklenen ara seçimlerde Cumhuriyetçilerden aday olan Dr. Mehmet Öz'ün, Pennsylvania senatörlüğünü Demokrat rakibi John Fetterman'a kaybetmesi hem ülke basınında hem de uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Mehmet Öz, Pensilvanya'daki senatörlük seçimini kaybettiMehmet Öz, Pensilvanya'daki senatörlük seçimini kaybetti

Mehmet Öz kimdir ve nerelidir? Trump'un partisinden aday olan Prof. Dr. Mehmet Öz hayatı...Mehmet Öz kimdir ve nerelidir? Trump'un partisinden aday olan Prof. Dr. Mehmet Öz hayatı...

TRUMP EŞİ DAHİL ÇOK SAYIDA KİŞİYE ÖFKELİ

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın da bizzat desteklediği ve Öz'ün mitinglerine katıldığı süreçte, sandıkta kaybetmesinin Trump'ı deliye döndürdüğü iddia edildi. ABD medyasında yer alan haberlerde Trump'ın Öz'ün kaybetmesiyle birlikte çok öfkelendiği ve birçok isme suçlamalarda bulunduğu öne sürüldü.

Dr. Öz'ü desteklemesi konusunda kendisine baskı yapan kişilere karşı çok öfkeli olduğu öğrenilen Trump'ın, özellikle eşi Melania'ya da tepki gösterdiği iddia edildi.

ABD merkezli saygın gazete New York Times'ta yer alan haberde, "Trump, Cumhuriyetçilerin ülke genelinde başarısız bir performans sergilemesinden dolayı çok öfkelendi ve özellikle Pennsylvania'da Dr. Mehmet Öz'ü desteklemesi konusunda tavsiye verenleri suçladığı öğrenildi. Bu kişiler arasında Trump'ın eşi Melania da bulunuyor" denildi.

Trump ve çevresindekilere kolayca erişebilmesiyle tanınan New York Times muhabiri Maggie Haberman sosyal medya üzerinden, "Trump'a yakın kişiler eski başkanın Öz'ü destekleme konusunda kendisini cesaretlendiren herkesi suçluyor. Buna eşi de dahil. Bu kararın Melania'nın en iyi kararı olmadığını söylüyor" paylaşımını yaptı.

Ron DeSantis geleceğin ABD Başkanı olabilir mi?Ron DeSantis geleceğin ABD Başkanı olabilir mi?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63