Meral Akşener taburcu oluyor! İYİ Parti'den yeni açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün yaptığı açıklamada, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak" dedi.

13 Ocak 2023 Cuma 10:45
Meral Akşener taburcu oluyor! İYİ Parti'den yeni açıklama geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in tedbir amaçlı geceyi hastanede geçireceği öğrenildi.

TABURCU OLUYOR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bu sabah yaptığı açıklamada, Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük" dedi.



İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, dün akşam yaptığı açıklamada, Akşener'in son durumunu paylaşmıştı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zorlu, ''Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız.'' ifadelerini kullandı.

DOKTORDAN AÇIKLAMA!

Akşener’in durumu ile ilgili Başhekim Yardımcısı Berkan Özpolat, yaptığı açıklamada, "Sayın Meral Akşener çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hastanede ziyarete geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hastane önünde yaptığı konuşmasında, “Üzücü bir haber aldık ve hemen geldik ve İYİ Parti'nin yetkilileri ile görüştüm. Sayın genel başkanın durumunu sorduk ve hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok, dinlenmekte kendisi, umarım yarın taburcu olacak. Dolayısıyla ben İYİ Parti'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sayın genel başkana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarız kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söylediler. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Bizi bekleyen bu gündemden kaçınma şansımız da yok. Doktorlar kendisiyle görüşmemize izin vermiyor ve doğru da olmaz” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş paylaşımında, ''Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın
Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.''
dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63