Messi için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu geride bırakacak

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmasının ardından bir başka Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Arjantin ile Dünya Kupası'nı kazanan PSG'nin yıldızı Lionel Messi'ye yıllık 350 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.

10 Ocak 2023 Salı 15:15
Messi için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu geride bırakacak

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, La Liga günlerinin ardından yeniden aynı ligde buluşabilir. Al Nassr'ın Portekizli yıldıza imza attırması sonrası Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, dev bir hamleye hazırlanıyor.

CNN'de yer alan habere göre, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi için Al-Hilal harekete geçti. Suudi Arabistan ekibinin, dünyaca ünlü futbolcuya yıllık 350 milyon euro teklif etmesi bekleniyor.

RONALDO'YU GEÇECEK

Lionel Messi'nin bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Arjantinli yıldız, Al-Hilal'in yolunu tutarsa, Al Nassr'da yıllık 250 milyon euro kazanan Cristiano Ronaldo'yu geçerek dünyanın en yüksek maaşını alan futbolcusu olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63