Metin Uca İslam'ı yine hedef aldı! Skandal ifadeler

Her fırsatta İslam'a karşı kin ve nefretini kusmaya kalkan ve toplumun sinir uçlarına dokunan sözde televizyoncu Metin Uca, bu kez de Taliban'ın Türkiye ziyaretinde giydiği kıyafetler üzerinden saldırıya geçti.

19 Ekim 2021 Salı 12:05
Metin Uca İslam'ı yine hedef aldı! Skandal ifadeler

Daha önce yağmur duasına çıkılmasına tepki gösteren sözde sunucu Metin Uca, Türkiye'ye resmi temaslarda bulunmak üzere gelen Taliban'ın kıyafetleri üzerinden İslam düşmanlığını gözler önüne serdi.

'TERLİKSİ HAYVAN'

Uca, söz konusu fotoğrafı paylaşarak "Ortaokul yıllarımızda biyoloji dersinde “terliksi hayvan” ı neden detaylı anlattıklarını şimdi daha iyi anlıyorum" sözleriyle İslam'ı aşağılamaya kalktı.

Afganistan'da özellikle Taliban'ın bulunduğu birçok bölgede erkeklerin giydikleri dar pantolon ile ibadet edemeyecekleri ve abdest nedeniyle ise terlik giyilmesinin daha makul olacağına yönelik kanaatler yer alır. 

AYASOFYA'NIN CAMİ OLARAK AÇILMASINI HAZMEDEMEDİ!

Metin Uca'dan tarihi günde Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın kılıçlı hutbesiyle ilgili skandal bir yorum geldi.

Haddini aşan Uca, ''Emevi halifelerini bile anıp Lozanı unutan, kendi tarihini uydurmada Yıldız Savaşları filmini aratmayan, karanlık tarafın unutulmaz prensi Zart-Veder'' yorumunu yaparak büyük bir skandala imza attı.

'CADILAR BAYRAMI' HADSİZLİĞİ

Sosyal medya hesabından “Mübarek Cadılar gününüzü tebrik eder, hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” mesajları paylaşan Uca, bu mesajlarından ilkine çarşaflı bir kadının fotoğrafını, ardından elinde Erdoğan kınası olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli fotoğrafını ve son olarak da ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun fotoğrafını ekledi.

Söz konusu mesajın özellikle örtülü bayanın fotoğrafına iliştirilmesi, büyük tepki topladı.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63