MGK bildirisi yayınlandı... Dikkat çeken NATO vurgusu

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) sona erdi. Yayınlanan MGK bildirisinde "NATO'ya katılmak isteyenler müttefikliğe uygun davranmalı" ifadeleri kullanıldı.

25 Ocak 2023 Çarşamba 19:30
MGK bildirisi yayınlandı... Dikkat çeken NATO vurgusu

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu, yılın ilk toplantısını yaptı. Toplantı 3,5 saat sürdü.

MGK Bildirisi'nde NATO mesajı:

"NATO İttifakı'na katılmak isteyen devletler müttefiklik hukukuna ve ruhuna uygun hareket etmeliler.

"Yükümlülüklerini somut adımlarla bir an evvel yerine getirmeliler.

(Yunanistan'ın kışkırtıcı eylemleri) Türkiye'nin milli güvenlik ve menfaatlerini hedef alan herhangi bir oldubittiye müsaade edilmeyeceği kuvvetle vurgulanmıştır.

İslam karşıtı ırkçılığın bir tezahürü olan ve milyarlarca insanın kutsal değerlerini hedef alan menfur saldırılar şiddetle kınanmıştır.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gökyiğit ailesine taziye telefonuCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gökyiğit ailesine taziye telefonu

Miçotakis'ten Erdoğan'a 'Bir gece ansızın gelebiliriz' cevabıMiçotakis'ten Erdoğan'a "Bir gece ansızın gelebiliriz" cevabı

Uzaya gidecek adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacakUzaya gidecek adayları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak

Son seçim anketi geldi, rüzgar Erdoğan'dan yana esiyor! Altılı masada kayıp büyük Son seçim anketi geldi, rüzgar Erdoğan'dan yana esiyor! Altılı masada kayıp büyük

Bayburtlu Alime Nine'yle Erdoğan'ın diyalogu yüzleri gülümsettiBayburtlu Alime Nine'yle Erdoğan'ın diyalogu yüzleri gülümsetti

Nicolas Maduro: Türk halkı bilmeli ki Erdoğan'ı çok seviyoruz, o koca yürekli birisi!Nicolas Maduro: Türk halkı bilmeli ki Erdoğan'ı çok seviyoruz, o koca yürekli birisi!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63