Muharrem İnce İslam'a saldırdı: Bu zihniyeti yok etmek lazım

Diyanet'in evlatlık edinme konusunda İslam'ın hükmünü açıklaması Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yi de rahatsız etti. İnce'nin afet bölgesinde manevi destek veren imamlara da dil uzatması tepki çekti.

22 Şubat 2023 Çarşamba 11:15
Muharrem İnce İslam'a saldırdı: Bu zihniyeti yok etmek lazım

Gazeteci Fatih Altaylı İslam'ın "evlat edinme" ile ilgili hükmü üzerinden Kur'an'a hakaret etmiş, vatandaşları ve depremzedeleri Diyanet'e karşı kışkırtmıştı.

Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: 'Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!'Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!

Diyanet, Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunduğunda da Altaylı yine çirkin üslubunu devam ettirip "Diyanet İşleri Başkanlığı gibi Atatürk yadigarı bir kurumu kirletenler beni mahkemeye vermiş. Kendilerine yanıtımdır." diyerek Kasımpaşa Spor Kulübü'nün logosunu paylaşmıştı.

ALTAYLI'NIN PROGRAMINA KONUK OLAN İNCE DE İSLAM'A SALDIRDI

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programına konuk oldu. 

"BU ZİHNİYETİ YOK ETMEK LAZIM" 

Din görevlilerinin depremden etkilenen vatandaşlara manevi destek vermesinden rahatsız olan Muharrem İnce "Bu zihniyeti yok etmek lazım" diyerek "Deprem bölgelerine imam gönderiyorlar. 2023 yılındayız. Beyaz zambaklar ülkesi olacakken Orta Doğu’nun çukuruna düşmeyelim." ifadelerini kullandı.

KUR'AN'IN HÜKMÜNE ÇİRKİN SÖZLER: BEN DE KASIMPAŞA DİYORUM

Afet zamanı sela verilmesinden Allah'ın Kur'an'da ayetle belirttiği "evlat edinme" konusundan rahatsızlığını açıkça ifade eden Muharrem İnce "Diyanet enkaz altındayken sela verdi. Utanmazlıkta burada kalmadılar bir de evlat edinilecek çocuklarla evlenilebileceğini söyledi ahlaksızlar. Ben iki kız torun dedesi olarak bunu okuduğumda dedim ki; biz demek ki öleceğiz bunlar bizim çocuklarımızı alacaklar evlat edinecekler sonra evlenecekler öyle mi? Dişimizle yeriz biz sizi yahu. Ne zannediyorsunuz kendinizi. Biz Kuvai Milliyenin geleneğinden gelen insanlarız. Haddinizi bilin diyorum. Ben de onlara Kasımpaşa diyorum." dedi.

TDV'nin başlattığı 'Türkiye için İyilik Vakti' seferberliği devam ediyorTDV'nin başlattığı "Türkiye için İyilik Vakti" seferberliği devam ediyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63