NATO içinde korkunç ihanet: Avrupalı 22 şirket PKK'nın kanalına reklam yağdırıyor

Terör örgütü PKK/YPG'nin kanlı propagandasını yapan Medya Haber TV ile Sterk TV kanallarına Almanya, İsviçre, Fransa, Norveç şirketlerinin reklam yoluyla para aktardığı tespit edildi.

18 Kasım 2022 Cuma 12:00
NATO içinde korkunç ihanet: Avrupalı 22 şirket PKK'nın kanalına reklam yağdırıyor

NATO üyesi Türkiye'yi bölmek için kanlı saldırılarda bulunarak asker, sivil, kadın, erkek, yaşlı, çocuk demeden katliamlarda bulunan terör örgütü PKK, Avrupa'dan destek sağlamaya devam ediyor. PKK'nın propagandasını yaparak örgüte moral-motivasyon ve eleman sağlayan medya kuruluşları Avrupa ülkeleri üzerinden yayın yapıyor.

Türkiye'nin NATO müttefiki Almanya 11 şirketiyle bu kanallara para aktarıyor. Avrupa Birliği ülkelerinden İsviçre merkezli 8, Fransa merkezli 2 ve Norveç merkezli 1 şirket, PKK/KCK güdümündeki Medya Haber TV ve Sterk TV'ye para aktarıyor.

İHANETE 500 BİN EURO'LUK KAYNAK

Terör örgütü PKK'nın Belçika merkezli yayın yapan Medya Haber TV ile Sterk TV, "reklam" kılıfıyla parasal destek sağlanan örgüt bültenlerinden. Yıllardır Avrupa'nın göbeğinden terör yanlısı yayınlar yapıp, örgüt elebaşlarını yayınlarına çıkaran sözde TV kanallarına verilen reklamlar üzerinden örgütün yaklaşık 500 bin euro reklam geliri elde ettiği belirtiliyor.

İŞTE O ŞİRKETLER

Sabah gazetesinden Halit Turan'ın haberine göre; Medya Haber TV ve Sterk TV'ye reklam vererek örgüte para aktaran Almanya menşeili 11 firmanın listesi şöyle:

  • Örgütsel müzikler yayınlayan/üreten bir müzik prodüksiyon şirketi olan ve Düsseldorf Almanya'da faaliyet gösteren Med Produktion und Verteilungs-Genossenschaft.
  • Hijyen / Temizlik sektöründe yer alan Hygietec
  • İnşaat Sektöründe hizmet veren HBM BAU
  • Ausstrasse 10, 79664 Wehr Almanya'da faaliyet gösteren 2018 yılı itibarıyla, PKK/KCK mensupları tarafından İsviçre'de düzenlenen dayanışma gecesi, festival, konser, miting gibi etkinliklere sponsor olan firmalardan Royem Gmbh DönerProduktion
  • Lojistik alanında faaliyet gösteren Transport Emiroğlu
  • İnşaat, tamir ve tadilat/müteahhitlik işleri ile ilgilenen Suesin-Abbruch/ Süsin Abbruch GmbH Schaafheim Almanya adresinde faaliyet gösteriyor.
  • Gıda Sektörü / Toptan Satıcı-Tedarikçi alanlarında hizmet veren Dembra Food&More Gmbh,
  • Birkan Food Company GmbH: Pirinç, ayçiçek yağı, zeytin, fıstık gibi gıda maddelerinin toptan satışını gerçekleştiren şirket, Heidigstrasse Kronau/Almanya adresinde faaliyet gösteriyor.
  • Hollanda ve Almanya menşeli faaliyet gösteren Aram Food&Gastro
  • İnşaat Sektörü/ Bina Yıkımı-Temizlemesi alanlarında hizmet veren Arı Facility Management GmbH

Belçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olayBelçika'da PKK skandalı deşifre oldu! CHP'li Tanrıkulu ve Özel'i köşeye sıkıştıran olay

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63