Nedim Şener'den İBB Sözcüsü Murat Ongun'a: İmamoğlu'nu kandırıyorsun yazık adama

Gazeteci Nedim Şener, canlı yayında, İBB bünyesinde çalışan terör iltisaklı personellere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şener, yayına bağlanan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a '' Ekrem İmamoğlu'na en büyük zararı sen veriyorsun.' dedi.

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:15
Nedim Şener'den İBB Sözcüsü Murat Ongun'a: İmamoğlu'nu kandırıyorsun yazık adama

Ongun, Şener'in gündeme taşıdığı terör örgütü iltisaklı kişilere kart yardımı yapıldığını gözler önüne seren iddianamenin henüz kabul edilmediğini ve gizli bir belge olduğunu söyledi. Şener kendisinin belgeyi gazetecilerden tahsis ettiğini, eski bir gazeteci olarak Ongun'un içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu ifade etti.

“BELEDİYEDEN HABERSİZSİN KARDEŞİM SEN”

24 Aralık Cuma günü bakanlık tarafından İBB'ye bir yazı gönderildiğini söyleyen Ongun, bundan nasıl haberdar olunduğunu sordu. Şener, Ongun'un İBB'den bu kadar habersiz olduğunu vurguladığı konuşmasının devamında, "Yazık gerçekten yazık. Bak numarasını da okuyayım." dedi.

Ongun, kendisine söylenen numaradan ve dosyadan sonradan haberi olduğunu ifade edince Şener, "Bak ne güzel öğrenmişsin. Öyle troll hesaplarla, 'İBB Çalışıyor' isimli Twitter hesabından saldırmak yok. Anında cevabı yapıştıracağım. Belediyeden habersizsin kardeşim sen. Ekrem İmamoğlu'na en büyük zararı sen veriyorsun. Yazık adama." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63