Operasyon HDP'li Temelli'yi çıldırttı. Küstah tehdit: Bu memleketi başınıza yıkacağız

HDP'li Sezai Temelli, HDP'li Semra Güzel’in yurt dışına kaçarken MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla yakalanıp "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına tepki göstererek "Bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız." dedi.

04 Eylül 2022 Pazar 11:45
Operasyon HDP'li Temelli'yi çıldırttı. Küstah tehdit: Bu memleketi başınıza yıkacağız

2017'de etkisiz hale getirilmiş PKK’lı terörist Volkan Boran’ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkması sebebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında dokunulmazlığı kaldırılan HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılmıştı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandıHDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı

MİT VE EMNİYET'İN ORTAK OPERASYONUYLA YAKALANDI

PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel, yurt dışına kaçarken MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla yakalandı.

Mehtap Şahan, ismine düzenlenmiş sahte pasaportuyla Silivri’de bir dinlenme tesisinde yakalanan Güzel, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Adalet Sarayına getirildi. İstanbul Adliyesi Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu soruşturma savcılığı tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bağlanarak SEGBİS ile ifade veren Güzel, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. İstanbul Adliyesi’nden Ankara Sulh Ceza Hakimliği’ne bağlanan Güzel, tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrası HDP'li Milletvekilerinden skandal paylaşımlar ardı ardına geldi.

TEMELLİ'DEN KÜSTAH TEHDİT

Olay sonrası eski HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Sezai Temelli de kendi sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak tehditler savurdu:

''Bir babanın başına Diyarbakır’ı yıktınız; Diyarbakır vekilimizi de zulümle gözaltına alarak düşmanlığınızı bir kez daha gösterdiniz. Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız.''

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63